Wijkteam Centrum-West staat voor u klaar

Heeft u een vraag over uw gezondheid? Vindt u het lastig om iedere maand rond te komen met uw geld? Of voelt u zich wel eens eenzaam en u wilt graag nieuwe mensen ontmoeten? Wij staan voor u klaar om samen met u een oplossing te vinden voor deze én andere vragen op het gebied van welzijn, veiligheid en leefbaarheid in de wijk. U kunt ook contact met ons opnemen voor een andere wijkbewoner.

Wie zitten in het wijkteam?

Ons team bestaat uit  een wijkverpleegkundige van de Zorggroep, opbouwwerker en maatschappelijk werker van Synthese, medewerker leefbaarheid van Wonen Limburg, de  wijkagent, consulent van MEE en een Boa van de gemeente Venray. We werken nauw samen met de Wijkraad West-Midden.

Hoe kunt u ons bereiken?

U ziet ons regelmatig in de wijk. Bij activiteiten in de wijk, of op straat om u te interviewen. Wilt u liever een afspraak maken? Dat kan via 0478- 523 333 of per mail centrum_centrum_west@wijkteamvenray.nl.

Wat kunt u voor uw wijk betekenen?

Iedereen woont graag in een veilige en leefbare buurt. Woont u met plezier in West-Midden, of heeft u ook verbeterpunten? Als wijkteam willen wij graag met deze punten aan de slag gaan. Voorwaarde is dat bewoners met ons meedoen. Wij werken namelijk niet voor bewoners, maar met bewoners samen. Wij vinden dat iedereen iets voor zijn wijk of medewijkbewoner kan betekenen, op welke manier dan ook. We doen het samen! Wilt u iets voor uw wijk betekenen? Wij komen graag met u in contact. Samen werken we aan een veilige, leefbare en zorgzame wijk.

Zie voor meer informatie over het wijkteam onze website: www.wijkteamvenray.nl

Tot ziens in de wijk!